Sâmbătă, 26 Mai 2018
 
 
Despre noi PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Clubul Sportiv Municipal Reşiţa a luat fiinţă în luna decembrie a anului 2001, în urma Hotărârii de Guvern Nr. 1286 din 20 decembrie 2001, prin care a devenit instituţie publică. Încă de la început, obiectivele principale ale Clubului au fost realizarea performanţei, selecţia, pregătirea şi participarea la competiţii interne şi internaţionale, promovarea spiritului de fair-play, promovarea uneia sau mai multor discipline sportive.

Clubul Sportiv Municipal Resita este instituţie publică în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, finanţată din venituri extrabugetare şi de la bugetul de stat.

Activitatea clublui se desfăşoară pe mai multe discipline sportive. Acestea sunt: atletism, box, culturism, gimnastică, înot, lupte, patinaj, radioamatorism şi tenis.

De-a lungul celor peste opt ani de activitate, sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa au participat la numeroase competiţii, atât pe plan local, cât şi naţional şi internaţional, obţinând rezultate notabile, care fac cinste atât clubului, cât şi antrenorilor care activează aici.

Rusalin Fâc Francisc Vaștag

Directorul general al CSM Reşiţa este Rusalin Fâc, iar directorul general-adjunct este Francisc Vaştag.