Luni, 22 Ian 2018
 
 
Gimnastul reșițean Roland Modoianu împlinește astăzi 17 ani PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Cel mai nou component al lotului național de gimnastică seniori al României, reșițeanul Roland Modoianu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 17 ani.

 

Roland Modoianu, alături de antrenorul de la CSM Reșița, Robert Bălan

Gimnastul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Reșița a fost remarcat de antrenorii lotului de seniori coordonat de prof. Ioan Suciu și a ajuns de la începutul lunii iulie la București, unde s-a reîntâlnit cu alți gimnaști ce s-au pregătit mulți ani la Reșița, Daniel Rădeanu și Andrei Groza. Format la școala reșițeană de gimnastică, unde s-a pregătit de la vârsta de patru ani cu antrenorii Robert Bălan și Elena Checicheș, pentru Roland Modoianu s-a deschis ușa către marea performanță. După ce a făcut parte timp de aproape doi ani din lotul național de juniori de la Bistrița, gimnastul reșițean are acum o altă perspectivă. Faptul că, din cauza unei accidentări, fiind operat la genunchiul drept, a ratat în primăvară prezența la Campionatul European de Juniori, nu l-a descurajat pe Roland Modoianu. A concurat în luna iunie la Naționalele de juniori pe echipe, alături de colegii de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, împreună cu care a cucerit medalia de bronz. Ceea ce îi dă încredere că pe viitor poate obține și alte medalii.

Roland Modoianu este elev în clasa a XI-a, la un liceu din Bistrița, transferat acolo pe când era component al lotului național de juniori, și se gândește la viitoarele competiții la care va participa. „Îmi doresc să obțin cât mai multe medalii la Naționalele individuale din toamnă și să progresez la aparatele la care încă mai am de lucrat. Deocamdată, la inele mă descurc cel mai bine, e aparatul meu preferat“, a spus gimnastul reșițean, care îl apreciază pe rusul Denis Ablyazin.

La Mulți Ani, Roland Modoianu!

 

Sursa:  http://www.arenabanateana.ro