Luni, 23 Apr 2018
 
 
O nouă medalie pentru boxul reşiţean, la cadeţi PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

 

 

Pugilistul reşiţean Costel Ruţă a obţinut, recent,  medalia de argint în finala categoriei 41,5 de kg de la Campionatul Naţional pentru cadeţi, de la Craiova. Boxerul, legitimat la Clubul Sportiv Municipal, antrenat de Radu George a pierdut în finală, în faţa unui sportiv de la CSM Pandurii Târgu Jiu.

O altă speranţă a boxului reşiţean este Raul Bihari (52 kg), în vârstă de 13 ani, care, la prima participare, a pierdut în turul doi al competiţiei de la Craiova. La Campionatul Naţional pentru cadeţi, clubul CSM Reşiţa a mai avut doi reprezentanţi, pe Narcis Enescu 46 kg şi Cătălin Smarandache la categoria 59 kg.

Radu George şi-ar fi dorit rezultate mai bune, dar a recunoscut că lipsa meciurilor amicale şi-a pus amprenta asupra performanţelor sportivilor. În acest an, boxerii de la CSM Reşiţa au participat la un singur meci de pregătire, la Timişoara. Activitatea este afectată şi de situaţia existentă la nivelul Federaţiei Române de Box, care are conturile blocate, dar şi finanţările din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, din cauza datoriilor acumulate în ultimi ani.

 

Sursa: Radio Resita