Luni, 21 Mai 2018
 
 
Ştiri
Resitenii au ocupat podiumul national PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

 La Campionatul Național de Lupte pentru Juniori Mici, reșițenii au cucerit 11 medalii.

 

 

Sala Sporturilor din municipiul Târgu-Mureș a găzduit întrecerile Campionatului Național de Lupte pentru Juniori Mici (copii 1 și copii 2), întrecere la care au fost prezenți și câțiva luptători de la Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Şcolar, ambele din Reșița. Delegația reșițeană, coordonată de antrenorii Adrian Dacica, Ilie Ene, Nicolae Constantin și Florin Dință, a revenit acasă cu 11 medalii, dintre care cinci de aur, două de argint și patru de bronz.

În urma participării la competiția națională de la Târgu-Mureș, dintre luptătorii reșițeni au devenit campioni naționali trei sportivi de la CSS și alți doi de la CSM. Au intrat în posesia titlurilor naționale și a medaliilor de aur Iasmina Cega (categoria 34 kg), Florin Gafton (66 kg), Andrei Tot (100 kg), toți de la CSS Reșița, respectiv Casian Bînă (35 kg) și Sabina Cenda (62 kg), ambii de la CSM Reșița. Medalii de argint au câștigat Bogdan Țicheriu (38 kg), de la CSS Reșița, respectiv Maria Rusu (70 kg), de la CSM Reșița. Alte patru medalii cucerite de reșițeni au fost de bronz, adjudecate de Alexandru Brașoveanu (42 kg) și Eric Loidl (59 kg), ambii de la CSS, respectiv de Daniel Pop (29 kg) și Auraș Badea (53 kg), ambii de la CSM.

Luptătorii reșițeni au ieșit bine și într-un clasament pe cluburi, ierarhie în care Clubul Sportiv Școlar Reșița a ocupat locul al doilea în întrecerea băieților, în timp ce Clubul Sportiv Municipal Reșița s-a situat pe locul al treilea la fete. „Aceste rezultate fac cinste școlii reșițene de lupte. Apreciez ca fiind foarte bune aceste rezultate obținute de sportivii noștri, au confirmat așteptările noastre. Din urmă vine o nouă generație de sportivi care vor cuceri medalii la competițiile naționale și sperăm și la cele internaționale. Organizarea întrecerii de la Târgu-Mureș a fost ireproșabilă, s-au disputat meciuri concomitent pe patru saltele, o premieră pentru competițiile din țara noastră. De asemenea, s-a înregistrat și un record de participare, cu 930 de sportivi“, ne-a spus antrenorul emerit de lupte Adrian Dacica.

De luni, 2 noiembrie, la Predeal a început un nou stagiu de pregătire al lotului național de cadeți, coordonat de Adrian Dacica. La pregătiri au fost convocați și doi luptători reșițeni, Auraș Badea și Andrei Tot.

 

Sursa: CAON

 

 

 
Reșițeanul Marian Ruță, vicecampion național la box PDF Imprimare Email

 

 

Finala Campionatului Național de box, destinată pugiliștilor de la categoria tineret, a avut loc recent în localitatea Călărași. Competiția a adunat la start cei mai buni tineri boxeri ai momentului. Printre aceștia s-au numărat și doi pugiliști ai Clubului Sportiv Municipal din Reșița.

Un singur reșițean a reușit însă să urce pe podiumul național. După trei meciuri grele, la categoria 56 de kg, Marian Ruță a cucerit argintul, devenind astfel vicecampion național. Ruță a trecut pe rând de un pugilist de la CSM Craiova, apoi s-a impus în fața unui sportiv extrem de bun legitimat la CSM Bacău, iar în finală a cedat la limită în disputa cu Jitaru din Brăila.

Marian Ruță este în momentul de față unul dintre cei mai buni pugiliști ai clubului reșițean. Ruță este speranța de mâine, la categoria seniori, acolo unde, în prezent, Reșița a rămas cu un singur sportiv.

Sursa: Vest TV

 
Anunt concurs functie contractuala de executie-referent treapta profesionala I PDF Imprimare Email

 
CSM Resita organizeaza selectii pentru fetite la gimnastica artistica!!! PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Sursa FOTO: Nea DAN

 
Invitatie de participare pentru atribuirea prin achizitie directa a contractului de lucrari,, Reabilitare stadion atletism'' PDF Imprimare Email

 

 
Reșițeanul Andrei Franț a obținut titlul de vicecampion al turneului internațional de lupte libere din Rusia PDF Imprimare Email

 

Rusia a fost gazdă recent pentru cei mai buni luptători. La Yakutsk a avut loc zilele trecute turneul internațional de lupte libere, Dmitry Korkin. Competiția a adunat la start cei mai buni luptători. Printre țările prezente la concurs s-a aflat și România, care a fost cu succes reprezentată de Andrei Franț și Rareș Chintoan.

După o comportare extrem de bună, Andrei Franț a reușit să-și treacă în palmares titlul de vicecampion al competiției din Rusia, obținând medalia de argint. Rareș Chintoan a avut și el o evoluție destul de bună, clasându-se pe locul cinci.

Andrei Franț face parte din luptătorii de renume ai Clubului Sportiv Municipal din Reșița și este pregătit de antrenorul emerit Adrian Dacica.

Sursa: Vest TV

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 20