Luni, 19 Feb 2018
 
 
Ştiri
Ovidu Berceanu este medaliat cu aur la “Centura de Aur – Nicolae Lica” PDF Imprimare Email

Ovidiu Berceanu si antrenorul Adrian Marcut

Pugilistul Ovidiu Berceanu de la CSM Reşiţa a cucerit sâmbătă, 22 noiembrie, medalia de aur la categoria 49 kg, în gala finală a turneului internaţional “Centura de Aur”, desfăşurat la Chiajna. În ultimul meci, boxerul reşiţean l-a învins, la puncte, pe Dmitro Zamolaev din Ucraina, iar în semifinale a eliminat un pugilist din Rusia, ne-a informat antrenorul Radu George.

La cea de-a 39-a ediţie a competiţiei Centura de Aur, au mai participat doi pugilişti reşiţeni: Andrei Dragomir la categoria 56 kg şi Alexandru Bibiricea la 75 de kg.

***

Un pugilist reşiţean va boxa vineri, 21 noiembrie, în semifinalele competiţiei internaţionale „Centura de Aur”, care se desfăşoară la Chiajna. Ovidiu Berceanu, la categoria 49 de kg, va urca în ring vineri după amiază, în a doua gală care este programată să înceapă la ora 17. Pugilistul reşiţean va încrucişa mănuşile cu reprezentantul Rusiei.

Ceilalţi doi boxeri de la CSM Reşiţa, Andrei Dragomir- categoria 56 kg şi Alexandru Bibiricea la 75 de kg, au fost eliminaţi din competiţie joi, ne-a informat antrenorul sportivilor Radu George. Finalele sunt programate sâmbătă.

Turneul internaţional de box „Centura de Aur” a debutat în 1972, iar acum a ajuns la ediţia a 39-a, care poartă numele singurului campion olimpic la box din România, Nicolae Linca. Meciurile de la „Centura de Aur” sunt un criteriu de calificare şi pentru competiţiile majore.

 

Sursa: Radio Resita

 
Anunt- Invitatie de participare, privind achizitia publica directa prin procedura de cercetare a pietei si solicitare de oferte pentru atribuirea contractului de achizitie publica -proiectare, achizitionare si montaj centrala termica si boiler PDF Imprimare Email

 

 

 
Luptatorii resiteni, noi calificari la nationale PDF Imprimare Email

 

REȘIȚA – Componenții C.S. Școlar-C.S.M.R., pregătiți de antrenorii Adrian Dacica, Ilie Ene și Nicolae Constantin au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la etapa de zonă a Campionatului Național de lupte pentru copii I.

 

Întrecerile, desfășurate la Timișoara, i-a avut din nou în prim-plan, după ce la Jimbolia, mulți dintre colegii lor mai mici cu o categorie de vârstă, s-au regăsit printre calificații la finala pe țară (copii II). Astfel, și-au câștigat dreptul de a se bate pentru o medalie următorii sportivi: Alexandru Brașovanu (38 kg), Dumitru Gașpar (42 kg), Erich Loidl (53 kg), David Zaberca (59 kg), Andreea Bordeanu (34 kg), Lăcrimioara Lemnariu (48 kg), Sabina Cenda (62 kg), Emanuel Păduraru (32 kg) și Maria Rusu (70 kg).

„Joi, 6 noiembrie, plecăm spre Târgoviște la finale și sperăm să revenim acasă cu cât mai multe medalii“, ne-a precizat antrenorul emerit Ilie Ene.

 

 
Concurs pentru ocuparea functiei de executie, antrenor senior sectia gimnastica PDF Imprimare Email

 

 

 

 

 
Medalii nationale pentru gimnastii resiteni PDF Imprimare Email

 

REŞIŢA – La Campionatul Național Individual al Juniorilor, sportivii de la CSS și CSM Reșița au cucerit patru medalii.

 

Participarea la Campionatul Național Individual de Gimnastică al Juniorilor, competiție desfășurată la Bistrița, a adus patru medalii pentru delegația reșițeană de la Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Școlar. Singurul gimnast reșițean care a evoluat la toate cele șase aparate a fost Ionuț Daminescu, de la CSM Reșița, elevul antrenorului Robert Bălan având o comportare onorabilă în compania componenților lotului național.

Evoluția sa i-a adus locul șase în concursul individual compus, dar și prezențe însemnate în finalele pe aparate. Două medalii a obținut în finale gimnastul Ionuț Daminescu. A reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la cal cu mânere, în competiția juniorilor I, nivel 5. Medalia de aur și titlul de campion național la acest aparat au fost completate de încă o medalie, de bronz, obținută la bară. Tot la juniori I, nivel 5, Ciprian Pintea, legitimat de asemenea la CSM Reșița, a intrat în posesia medaliei de bronz la sărituri.

Pe lângă Ionuț Daminescu, un alt titlu de campion național a fost obținut de un gimnast de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, Casian Timofte, medaliat cu aur la sărituri, categoria juniori II, nivelul 4. Delegația reșițeană prezentă la Campionatul Național Individual de Gimnastică al Juniorilor de la Bistrița a fost formată din nouă sportivi (trei de la CSM și șase de la CSS) și din antrenorii Robert Bălan, Remus Jivan și Cristian Balinț.

La finalul acestei săptămâni, pe 8 noiembrie, va avea loc la Onești o altă competiție de gimnastică cu participare reșițeană. Este vorba de Campionatul Național al echipelor de club.

Sursa: CAON 

 

 

 
Trei medalii de bronz au obţinut pugiliştii de la CSM Reşiţa la Cupa României de box pentru juniori PDF Imprimare Email

box la Resita

Sâmbătă 25 octombrie

Pugiliştii de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa au obţinut trei medalii de bronz în întrecerile Cupei României la box pentru juniori, de la Craiova: Nelu Rădeanu la categoria 52 de kg, Daniel Bihari la 66 kg și Dănuţ Başu la categoria 50 kg. Ceilalţi doi pugilişti reşiţeni Daniel Șoavă la 60 kg şi Alin Boldizar la 46 de kg au părăsit competiția în primul tur, ne-a informat antrenorul sportivilor George Radu.

Joi, 23 octombrie

Pugilistul Alin Boldizar, în limitele categoriei 46 de kg, de la CSM Reşiţa a părăsit ieri Cupa României de box pentru juniori care are loc la Craiova. Astăzi vor urca în ring în semifinale doi reşiţeni: Nelu Rădeanu în limitele categoriei 52 kg şi Daniel Bihari la 66 kg. În runda eliminatorie a categoriei 60 de kg va boxa și Daniel Șoavă.

Miercuri, 22 octombrie

Primul boxer reşiţean care a intrat în competiţie a fost Daniel Bihari care a reuşit să câştige meciul şi să se califice în semifinalele categoriei 66 de kg. În această fază va întâlni un ploieştean.

Astăzi, limitele categoriei 46 de kg va urca în ring un alt reşiţean, Alin Boldizar. Ceilalţi trei boxeri reşiţeni vor intra în competiţie joi.

Marţi, 21 octombrie

Cinci pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa participă la Cupa României pentru juniori, de la Craiova. Alin Boldizar va boxa în limitele categoriei 46 kg, Dănuţ Başu la 50 kg, Nelu Rădeanu la 52 kg, Daniel Şoavă la 60 kg şi Daniel Bihari la categoria 66 kg.

Antrenorul George Radu a declarat pentru Radio România Reşiţa câte medalii se aşteaptă să cucerească elevii săi:

00:00
00:00

Marţi, miercuri şi joi sunt programate galele eliminatorii, vineri vor avea loc semifinalele, iar sâmbătă vor fi finalele. Meciurile se vor disputa la Casa de Cultură a Stundeţilor, cu excepţia celor din semifinale care vor fi organizate la Filiaşi. Galele încep zilnic la ora 16.

Sursa: Radio Resita

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 20